Подпокривно пространство

Най-доброто предложение!!! 

230 лева за почистване, затваряне с мрежи и обезпаразитяване на подпокривното пространство

+ извозване на отпадъците до регламентирано сметище!!!

Свържете се с нас

Извършваме тази услуга по гарантирано най-добрата технология доказала се във времето. Това ни дава самочувствие да твърдим, че ние ще направим най-доброто за вас на най-добра цена.

В този период на годината много от домакинствата се оплакват от масово нашествие на хлебарки.Голяма част от вредителите в панелните кооперации идват отподпокривното пространство(гълъбарника). Ако не се вземат своевременни мерки хлебарките се развъждат и започват да излизат не само нощем, но и в светлата част на денонощието. Спускат се през общите части и стълбището, както и по фасадата на кооперацията и влизат в нашите апартаменти. Естествено много от кооперациите търсят помощ от специализирани ДДД фирми или закупуват препарати за дезинсекция с цел изтребване на хлебарките.
Но повечето хора не се замислят че проблемът е по-голям!
Подпокривното пространство на панелния блок се оказва любимо място за обитаване на гълъби. Там те гнездят, хранят се, отделят фекалии, умират. С годините количествата на курешките може да вземе застрашителни размери. Естествено самите гълъби създават достатъчно неудобства на живущите в блока – цапат, вдигат шум, вмъкват се по щранговете за вода надолу по етажите. Не е за подценяване и неприятната миризма. Но цялата тази атмосфера се оказва много благоприятна за развитието на хлебарки. Хлебарките се хранят с донесеното от гълъбите. Хлебарките се крият и развъждат на топло под купчините курешки, които се трупат с годините.
Освен хлебарки в подпокривното пространство може да се срещне и друг, още по-опасен вредител – дървеницата. Ако влезе в нашето домакинство дървеницата се крие в процепите на мебелите и в подгъвите на матраците, а нощем се храни, като ни хапе и смуче кръв. Основния виновник за разпространение на дървениците в градски условия са именно гълъбите.
Ние от „Гражданска защита – район София“ препоръчваме преди да се извърши обезпаразитяване на подпокривното пространство, то да бъде изчистено и обезопасено. Затова разработихме една комплексна услуга за всички нуждаещи се.
Услугата включва:

  • Почистване на подпокривното пространство от курешки, трупове и живи гълъби;
  • Затваряне на отворите, през които влизат гълъби с метална мрежа;
  • Укрепване на мрежата и измазване с теракол, за още по-голяма здравина;
  • Обезпаразитяване на подпокривното пространство срещу хлебарки и други вредители с професионален препарат;
  • Извозване на извадените отпадъци до регламентирано сметище.

Получавате още:
15 годишна гаранция за целостта на мрежите. Ако въпреки мерките ни да положим качествено мрежите, гълъбите успеят да избутат или увредят някоя мрежа, ние ще дойдем и ще я подменим напълно безплатно.

Цена за почистване, затваряне, извозване и обезпаразитяване на един вход – 230 лева.

Услугата не включва:

  • Изваждане на чакъла, който е положен в подпокривното пространство;
  • Изваждане на предмети оставени от съкооператорите, когато са в особено големи размери;
  • Почистване на асансьорно помещение.

Офертата важи за панелни блокове до 9 етажа. Цена за по-високи кооперации се дава след оглед на обекта. В големите кооперации – ЕПК строителство обикновено площта, която трябва да се почиства е доста по-голяма. За сметка на това достъпа, съответно работата, са доста по-лесни. Затова трябва да огледаме предварително, да видим какво горе долу е количеството боклук, който ще се извозва и след това да дадем цена. Много е възможно дори да не променяме цената, независимо че блока е по-голям.